Snart jul

Har inte blivit mycket uppdaterat här inte... Våran dator är helknas. har fått virus o skit o måste lägga om allt... Inte kul! Nu har vi iaf köpt en bärbar dator som vi ska ha att gå ut på internet på. Så kan jag ha den vanliga till att spela mina dataspel o greja med kort o grejor utan att oroa mig för virus.

Nu är jag, Ella o Emilie i Finspång! Magnus skjutsade hit oss idag o så kommer han igen den 23:e när han fyller. O så åker vi hem igen den 25:e o firar med Magnus familj den 26:e. Blir nog en mysig jul! Roligt nu oxå när Ella är lite större. Får se vad hon säger när vi klär granen.

I förrgår var jag o Magnus på julbord på Loka brunn. Var jättefint o mysigt där! Var Magnus jobb som bjöd. Vi åkte tillsammans med Lars o Cecilia. Var trevligt att träffa dem. Var längesedan nu.
Emilie var barnvakt åt Ella. Hade gått jättebra o hon somnade nästan direkt. Skönt att veta att det gick så bra om det behövs fler gånger. Var orolig att hon skulle gråta massor när hon skulle sova för hon är superförkyld. Men det har blivit tidiga mornar ist... Runt 4 varje morgon... Trött!!

Nu är det mat.

Glasögon

Igår var vi till doktorn med Ella igen. Hon är bra i magen nu när hon har fått helt mjölkprotein fri mat så vi ska ge henne det till i början av mars. Då ska hon få smaka lite så ser vi hur det blir då. Så skönt att hon är bättre iaf. Hon vägde 8,4 så hon har gått upp 0,5 på bara nån vecka nu så jag hoppas verkligen att det håller i sig. Hon är ju så himla smal.

Magnus och jag var hos Optikern oxå. Magnus ska ha linser men jag håller mig till glasögon. Skulle aldrig våga sätta in en lins! :) Om två veckor skulle mina vara klara. Ska bli skönt för de var betydligt starkare än dem jag har nu! :)

Annars är det skittråkiga dagar... Regnar o är kallt o Magnus jobbar eftermiddag. O Ella är småförkyld o gråter för allt. I natt var hon vaken mellan 22.30 o 1. O vaknade 5 men somnade om snabbt o sen vaknade hon 6 igen o fick välling. Tog mer än en timme innan hon somnade om o då sov hon bara 30 min. Så nu är det en trött mamma. Ska nog sova lite sen.

Ella 1 år

100 år sedan jag skrev sist! Ella har ju hunnit fylla 1 år! Inte klokt vad fort det har gått! :) Hon hade iaf en toppenrolig dag med en massa roliga paket o favorit personerna på besök. O hundarna med för den delen! :) Och så fick hon ju för första gången smaka fikabröd när hon åt tårta! Ni ser på bilden hur gott hon tyckte att det var!





RSS 2.0