Roligt!

Var jättekul i Örebro igår! Jag hade ju fått pengar när jag fyllde som jag kunde handla för. Köpte en klänning som jag ska ha på nyår o en blus som jag ska ha på julbordet med Magnus jobb på Loka brunn. O så hade ju Ella oxå födelsedagspengar. Så hon köpte en klänning till julafton, en rosa body o en brun tröja med en hund på (så klart)! Sen hann vi tyvärr inte titta i fler affärer... (Jag köpte ens inte upp alla pengar.) Stannade till på MAX o åt o sen åkte vi till Kävesta o Emilie. Var kul o se hur hon bor. Mamma, Pappa o Hanna kom oxå dit. Vi fick se när de hade lektion o dansen som de dansade inne i Örebro på kulturnatten tror jag det var. De var superduktiga! Var riktigt roligt att se! Är så stolt över Emilie som är så duktig! Ella tyckte det var riktigt superroligt o kröp omkring på golvet o flörtade med alla. Kröp upp i knät på folk som hon inte ens känner! O så drog hon omkull en liten kille i tröjan! Hon är tokig hon... Så vi hade en välgigt trött Ella med oss hem. Men roligt var det!

Idag kom Sara.E hit med sin familj. Lilla William fyllde ett år idag! Så jag hade köpt en liten vit tiger åt honom. Så roligt att träffa dem o tråkigt att det blir så sällan.

Nu sover Ella o Magnus spelar sitt nya Super Mario.

Tråk!

Har varit på så jäkla dåligt humör idag... Inget är kul. Blev lite bättre när jag låg o slappa i soffan o tittade på Lilla huset på prärien när Ella sov. Kan det inte bli bra väder snart?
På lördag ska vi iaf till Kävesta o öppet hus o se när Emilie dansar. Ska bli kul!

Tråkväder

Hata hösten! Kallt o regnigt o blött. Alla håller sig inne.

Var på BVC o vägde Ella idag. Hon hade knappt gått upp något... Inte kul... Ska ringa barnmotagningen i Linde igen imorgon. Magnus vacinerade sig när vi var där.

Hade en riktig natt igen. Fick nog inte sova mer än 3 timmar. Jag längtar så fruktansvärt till att få sova en hel natt! Känner mig trött dygnet runt. Det är helt galet...

Nova 6 år

Har inte hunnit sitta vid datorn mer än några minuter på hela veckan... Så det har inte blivit någon tid att skriva några rader. Men så är det ju ibland! Nu är Magnus o Ella o grejar i köket så då kan jag sitta här ett tag. Skönt att sitta själv ibland. Men det går segt att skriva. Infektion i nagelbandet på ett finger. Helt gult o grönt så nu är det spritat o inlindat. Ella är rolig! Hon pekade på det o grät när hon såg att det var inplåstrat. Hon minndes väl att hon hade ont när hon hade pålster.
Vi har förresten fått provsvaren. De visade inte på något. Men hon är fortfarande lika dålig i magen... Ska väga henne igen imorgon. Fast som doktorn sa så syns ju inte all mjölk o glutenallergi på proverna. Så nu beslutade vi att hon ska få magdroppar o äta laktosfri yoghurt o fil (som hon INTE gillade!) i några veckor o så ska vi se om det har blivit bättre. Annars ska hon få äta helt laktosfri mat i en månad så får vi se... Inge kul det här.

Igår var Emilie här. Superkul! Synd att hon inte kunde stanna till 21 som det var tänkt först... Men hon hade ju så klart kollat fel i tågtidstabbelen så hon fick åka redan 16.45. Men det var roligt ändå!
O så hade Magnus hit sina jobbarkompisar på förfest. De skulle till örebro o bowla o äta mat.

Idag fyller Nova 6 år! Inte klokt vad fort det går. Mattes lilla bäbis.


Snö o kalas

Första snön har ju hunnit komma o gå. Ella tyckte det var jättekonstigt o satt o tittade länge innan hon vågade ta på det. (Kort finns på min facebook. Vet ju inte hur man lägger in här...)
Ella o Magnus mår bättre nu som tur är. Lite snoriga nu bara. Jag kännde mig hängig igår o trodde att jag skulle bli sjuk men det bryter liksom inte ut.
Igår var Ella hos sin farmor o farfar själv ett tag så att jag o Magnus kunde städa källaren. Behövdes verkligen. När vi var klara åkte vi oxå dit o firade farfar Börje som fyller år idag. Var roligt med gott fika o trevligt sällskap. Ella hade jättekul o lekte med Tilde, Elias o Niko. Var helt slut när vi kom hem o tur var det för hon skulle sova i sitt rum för första gången. Hon var så duktigt o somnade själv i sin säng. Men så vaknade hon klockan 12... Låg kvar länge o försökte somna om men sen var det inge roligt längre... Tog upp henne till vårat rum o så var hon vakne i två timmar... Inge kul. Men såg att det var en till tand som kommer upp så det var väl därför. Får hoppas att det går bättre nu i natt.
Får se vad dagen bjuder på idag då...

Ella går

Har ju glömt att skriva att Ella går! Hon gick nio steg på min födelsedag! Inte klokt att hon är så stor! Tänk att hon snart fyller ett år. Helt galet... Har ju en stor tjej nu som vill prata o berätta allt. Nyss sa hon att hon ser en vovve som springer o busar hos grannen i snön. (Fast det var ju vovvov hon sa igentligen men jag fyllde i!) Nu ska hon väl få lite lunch den stora tjejen.

Sjuk Ella

Så klart blev Ella oxå sjuk... Feber o snorig... Hon sov jättedåligt i natt så det blev typ bara 2 timmar sömn för mig. Hon sov i alla fall nästan 3 timmar på förmiddagen. Stackars lilla vännen.
Nu blir det mat. Är superhungrig!


Hängiga

Nu är vi hemma igen. Hade en bra födelsedag i Finspång. Fick en cd-skiva (Lisa Ekdahl) och pengar och gott fika! :) O trevligt sällskap förstås.
Vi har verkligen haft det supermysigt nu när vi var borta. Att vi alla var där samtidigt. Men det dröjer ju inte så länge nu tills vi ses alla igen. Ella fyller ju 1 snart så då kommer de ju hit.
Magnus har blivit sjuk. O jag känner att jag börjar bli det jag med... O just nu när Ella inte fick bli sjuk. Så typiskt. Imorgon ska vi in igen o ta ett till blodprov o se om det har ändrats något. Hoppas det...
Idag har vi bara latat oss. Sett på film o ätit godis o pizza. Ella sov nästan hela filmen. Så det passade ju bra! :)

RSS 2.0