Höstlek

Hanna kom redan igår! Superkul! Har varit så mysigt att vi har varit här alla systrar. Igår kväll spelade Hanna, jag, mamma o pappa buzz med film fågor. Älskar buzz!! Fast Hanna vinner ju alltid men det är lika kul ändå! :)
Idag efter att Ella sovit förmiddag var Hanna, jag, Emilie o Ella ute o lekte. Ella gungade, satt i löven o kände på sanden. Den var konstig. Jag krattade löv oxå o de andra busade.
Framått eftermiddagen kom Johnny oxå hit. Länge sedan han träffade Ella så det var kul. Oxå moster Hilda o Kalle är här på besök. Har ätit supergod mat o bara umgåtts. Nu har Hanna o Johnny o Emilie åkt, men Hanna O  Emilie kommer tillbaka i morgon.
Magnus kommer oxå hit imorgon. Saknar honom.

I Finspång!

Igår skjutsade Magnus oss till Finspång. Ella tycker att det är så roligt att vara hos mormor,morfar o Fanny. Hon busar o busar o gryper runt o sjunger! :) Hon sov faktiskt ganska bra inatt. Är nog för att det var så mycket nytt under dagen igår så att hon var helt slut. Nu sover hon förmiddag. Mamma löser korsord, pappa jobbar o jag sitter här i sängen bredvid mamma.
Idag kommer Emilie hit. Hon har ju höstlov nu. Kul! O på lördag kommer Hanna o sover över till söndag då mamma o  jag fyller år. Då är alla syskonen samlade. Roligt! Magnus kommer på fredag eller lördag.

Får se vad vi hittar på idag...

Doktorn ringde förresten om ett av Ellas provsvar som var klart. Hon hade för få vita blodkroppar som skyddar mot bakterier... Vi ska tillbaka i början på nästa vecka o ta provet igen o se om det har blivit någon skillnad. De andra proverna får vi svar på den 10:e. Så nu får vi se till o inte träffa någon som är förkyld... Lilla Ellan...

Länge sedan...

Har inte hunnit sitta ner vid datorn på hela helgen. Känns som om man har tusen saker att göra.

I torsdags var iaf jag o Ella på kyrkis. Så roligt att se hur kul Ella tycker att det är att träffa andra barn. Önskar att det var fler som vi känner som har barn så att hon fick leka oftare...

I fredags när Magnus hade vaknat åkte vi till Linde o skulle handla mat o fågelfrön. Där träffade vi på Marie o Dennis som skulle äta på Kebabhuset så vi följde med. Gott med pizza o roligt att träffa dem igen! :)

I lördags eftermiddag var vi hemma hos Magnus föräldrar o lagade mat. Ella älskar alla hundaran o lyfte till och med upp Niko o skulle ha honom i knät! Stackars lilla hund! :) Sen övningskörde Magnus o jag.

Igår var vi där igen! :) Både Maria o Mattias var där. Magnus o jag passade på att övningsköra igen när vi hade barnvakt. Jag körde i 50! Visst är jag bäst?! Nästa helg ska vi köra på en väg ist för på bruksområdet. Är nästan lite stolt över mig själv!
Efter turen blev det mat o sen kortspel. Magnus vann som vanligt. Men han fuskade nog! :) Ella har blivit så duktig o sova där oxå. Det är skönt så att man kan stanna lite längre o inte behöva tänka på att man måste hem o lägga henne.

Denna vecka jobbar Magnus em. Skittråkigt!!

God mat

Inte hunnit skriva på ett par dagar...
I måndags var vi in till Linde o letade present till Jenny på mitt jobb som ska gifta sig på lördag! Hittade ett fint tårtfat/kakfat på fot o en fin grej att hänga på väggen som det stod Lycka på.
Och igår pysslade jag med kortet som vi skulle ge o stressade mest runt tycker jag... O Ella har varit grinig o gåtit i två dagar nu (inne på tredje) för att hon har ont i munnen. Dumma tänder! Helt rött o svullet där det kommer upp en ny så igår fick hon lite alvedon. Så det är inte så lätt att få så mycket gjort då när Magnus sover.
Klockan 17 åkte vi o hämtade Maria B o åkte till Löa o hämtade upp Jenny på jobbet! Vad snopen hon blev! :) Vi var 10 stycken som åkte in till linde o åt mat på Bistro Bellman. God mat o mycket skratt så det blev en trevlig kväll. Var tvungen att åka hem före de andra för att Mangus skulle ju jobba så snälla Marie o Dennis kom o skjutsade hem mig. Sen kunde jag inte somna för att jag var uppe i varv... Blev någon gång efter 12 o klockan 3 vaknade Ella. Sen grät hon en gång i halvtimmen för att hon hade ont i magen. Så det blev inte många timmars sömn. Så nu är det segt!!

Vi har iaf fått en tid för provtagning till Ella nästa tisdag. Hoppas att det visar vad det är hon inte tål. Hon ska äta mjölk o gluten tills vi ska dit. Så nu är hon dålig i magen igen o har ont på nättetna. Så ska hon ha så minst en vecka till... Stackars liten...


Fint väder

Igår var en rolig dag! Sov i två timmar på morgonen vilken var behövligt, städade (det var ju kanske inte så kul.) o mitt i städandet kom Lars o Viola o hälsade på. Alltid trevligt att träffa dem. Ella visade sina dockor o lite bus. Sen blev det fortsatt städning o en dusch innan Marie, Dennis, Atena o Primus kom hit. Vi gjorde Pizza, gick på promenad o hade det trevligt. Ella lekte med Primus o fick stora pussar av Atena!
Var jättekul att umgås med Marie. Känndes som det var evigheter sedan. Får se till att det blir lite oftare för henne tycker jag om! :)

Idag har Magnus, jag o Ella fixat ute på tomten. Var jättefint väder! Ella plockade löv o försökte ge dem till hundarna. Sen åkte vi till Berit o Börje o åt mat o Magnus o jag åkte o övningskörde. Jag körde i 45 km / h o på tvåans växel! Visst är jag duktig?! :)


BusElla!

Igår hade vi besök av Anna-Lena o Oscar! Var jättekul att träffa dem! Oscar hade blivit så stor! Ella blev så glad när han kom! Men sen är hon ju så hårdhänt o slåss o grejer... Det måste hon sluta med.
Annars är jag så trött så jag känner mig sjuk! Ella vaknade klockan 3.20 igår o 2.20 idag... Helt galet... Idag somnade hon iaf om vid 4 nångång o vaknade 6.20. Hoppas att hon iaf sover till 5 imorgon. Måste få sova lite! Sover ju med henne på förmiddagen sen men det tar ju så långtid för mig o somna o så vaknar jag ju för allt... Inte kul!
Idag har Ella haft en bus-dag! Hon har tagit blomjord ur blomman typ 10 gånger, plaskat i hundvattnet o ätit på mammas böcker. Har nästan inte hunnit gjort något mer än tittat vad hon gör. busunge! :)
Tog en välbehövlig promenad med hundarna när Magnus kom hem.

Imorgon jobbar Magnus 6-18. Tråkigt som tusan! Får se vad vi hittar på här hemma...

Till minne av Stephen Gately

Känns helt konstigt att han är borta... O då kännde jag ju honom inte ens! Men han var ju en av mina största barndomsidoler. Så galen som jag var i Boyzone o särskilt Stephen... O så hemskt att dö så ung. 33 år. Då har ju livet bara börjat...
Har spelat Boyzone i tre dagar nu för att minnas o hedra Stephen. Spela gärna en låt du med...

Rest in Pease

Stockholmsresa

Hade en jätterolig helg i Stockholm med alla tjejer! Vad roligt det var att vi alla kunde träffas igen tillsammans efter så många år. O alla var sig lika! :) Sara kunde inte bestämma sig, Sofie SKA spara ut sitt hår, Sofi pratade om snygga killar o jag o Malin vaknade först. Allt är precis som det ska! :)
På lördage gick vi på stan hela dagen. Jag köpte en klänning, en mössa o halksockar till Ella, o en klänning, benvärmare, en sjal o en väska till mig själv. Stackars Magnus fick inget! :) Åt jättegod mat, o fikade på ett jättemysigt fik!
En rikigt toppenhelg!
Fast jag skanade ju Ella massor! Särskilt på kvällen o morgonen.... Men det gick ju!

Ont!!

Hemsk dag! Har sån himmla mensvärk!! Har legat hela dagen. O kunde inte sova inatt. Som tur var så sov Ella nästan två timmar nu när Magnus åkte till jobbet. O en del som säger att det blir bättre efter att man har fått barn. Pyttsan! Värre blev det fast jag inte trodde det var möjligt.

Nu närmar sig fredag. Börjar bli lite nervös o spänd för att vara utan Ella hela helgen. Tänker en massa fåniga tankar som; Tänk om Magnus inte vaknar klockan 4 när ella vaknar, det är det ju alltid jag som gör. Tänk om hon inte kan somna om o gråter o ropar efter sin mamma? Tänk om hon inte somnar hos farmor o farfar o gråter hela eftermiddagen för att hon är trött? O en massa annat. Vet ju att det kommer gå bra men tänker så ändå...
Men det ska iaf bli kul att träffa alla! :)

Fest

Gårdagen var en händelserik dag! Emilie o jag satt hela dagen o fixade med boken som vi skulle ge till Hanna i present. Vi tänkte att det tar väl inte så lång tid. Men det gjorde det! :) Mammas kusiner fårn Finland kom mitt i allt o Ella skulle äta o sova o leka. Vi var klara vid 18 o 19 började festen. Så det blev att klä sig o fixa håret o allt snabbt! Belv bara lite sen. :) Stackars Louise o Jimmy o hans mamma fick stå o vänta på parkeringen.
Hanna blev iaf jätteglad åt boken! Gjorde en med foton på henne under 25 år o skrev lite vad hon gjort o så. Den riktiga presenten får hon på måndag.  Det var en rolig fest! Mycket folk o rolig lek. Åkte hem vid 23.20. Var supertrött för Ella hade så klart varit vaken flera timmar på natten som vanligt när man ska någonstans.

Nu ska vi åka hem om nån timme. Kul o tråkigt samtidigt. Saknar familjen så mycket när man är hemma...



Buzz

Nu har Ella bajsat på pottan oxå! Helt galet vad hon är duktig! O går själv med gåvagnen! Det är så kul! Man måste ju få skryta lite ibland! :)

Igår var vi hemma hos Hanna o hälsade på på em. Vi fikade o spelade musik Buzz. Älskar det! Ella skulla oxå vara med tyckte hon o aktiverade den 4:e kontrollen! Men det var lite svårt tyckte hon. Hon hade inte hört så många låtar. :) Roligt var det iaf!
På lördag kväll ska  jag tillbaka dit på Hannas fest! Ska bli så kul! Kommer massor av folk.

Annars flyter dagarna på. Så härligt o vara här. Gått promenader med vovvarna o umgåtts med mamma o pappa. Idag var Gina o Julle här o hälsade på oxå. Ella o Julle spelade gitarr. Hon var så bra! :)


RSS 2.0