Klätterapa

Igår var vi till Örebro o handlade.  Jag köpte ett par snygga fodrade skor, en snygg dörrmatta o så mat då. Blev mycket mat. Hade typ slut på allt. Ella o pappa tyckte inte att det var lika kul som mamma o komma iväg en stund.
Funderar faktiskt på o ta tåget in i veckan o kolla lite på stan. Kolla om jag hittar några kläder på rean om det finns någon rea kvar. Roligt o gå på stan oxå. Det var längesedan! Jag som älskar att shoppa!

Idag har jag städat lite o varit över till Marika o Marcus en sväng. Dem har köpt en jättesöt kattunge! Ella tyckte att den var lika söt som mamma tyckte att den var.

Förresten så har jag fått en klätterapa till dotter! Hon klättrar på allt hon kan komma upp på. fotöljen i hennes rum, soffan o pallen i köket. O så står hon o försöker komma upp på stolarna men det kan hon inte.

Nu ska vi snart äta mat.

Mys!

Vilken myseftermiddag jag fick! Ella sover o jag sitter här i soffan o lyssnar på Lisa Ekdahls nya skiva o äter choklad! Det behövde jag verkligen! Nu blev jag på mycket bättre humör!

Igår var anna-lena o oscar här. Ella tycker att det är så kul när det kommer kompisar hit så hon blir alldeles till sig! de hade iaf jättekul o ella var så trött på kvällen så hon somnade redan 19.10. Roligt att träffa anna-lena oxå o prata lite. Händer inte så ofta.

Idag fick jag sova o Magnus gick upp. Skönt! Sen gick vi på promenad i snöyran. Skönt o komma ut o röra lite på sig!

                                
                                                                   Mammas Busunge! :)

Myshelg

Förra veckan orkade jag inte skriva något! Ella har varit jättedålig efter sprutan o haft feber o gråtit hela nätterna. Nu verkar det ha blivit bättre iaf så jag håller tummarna för att man ska få sova lite nu!

Har iaf haft en toppenhelg! Hanna kom hit i fredagskväll. Vi sjöng lite wii när Ella hade somnat. Hanna o jag sjunger ju så himla bra så det lät fint! :)
På lördagen gick vi på skogspromenad o var på kalas hos Marika. Det var trevligt! Kul o träffa lite folk. Marie hade gjort en jättefin smörgåstårta. När vi kom hem sjöng vi lite wii sing igen.
På söndagen städade vi undan julen o sen kom Emilie o Marcus! Jätteroligt!! Vi lagade mat o satt o pratade o lekte med Ella. Hon är ju för söt när det kommer folk! Gör sig till hela tiden så att alla ska skratta åt henne! :)
När de hade åkt gick vi över till Marika igen o blev bjudna på smörgåstårta.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Magnus börjar jobba om några timmar. Så tråkigt med eftermiddagar!  

                                    
                                                                    Hanna, emilie o Marcus


Kyla!

Inte klokt vad kallt det har varit o är ute! Hoppas verkligen att det vänder snart! Inte ens hundarna vill gå ut! Igår var det iaf bara 12 minus på dagen så jag tog Ella i pulkan o tog hundarna med mig på promenad. Det var härligt o komma ut o röra lite på sig!

I onsdags var vi först hemma hos Viola med familj. Fikade o hade det mysigt. Marie, Marika, Marcus, Dennis o Catalina var oxå där. Sen åkte vi hem till Marie o dennis o gjorde tacos. Gott! Ella tyckte att det var jättekul! Två vovvar, fyra katter o en papegojja att titta på. Katterna var roliga o läskiga på samma gång! Hon sprang till soffan hela tiden o ropade på oss att vi skulle komma o titta på dem med henne. Lite roligt att hon är rädd för dem, men inte för stora Atena! :)

Idag måste vi åka till Linde o köpa hö till de små kaninerna. Funderar på om vi ska kolla om familjen Sjöbacka är hemma oxå. Var längesedan vi var där.

Jul & nyår!

Har ju varit både jul o nyår! Julen hemma i Finspång var supermysig! Alla barnen Wallin var hemma några dagar innan jul o hann umgås riktigt mycket! Magnus o Johnny kom dagen innan julafton. Var en mysig dag det oxå med födelsedagsfirande o julstök! emilies Marcus kom o fikade o spelade wii oxå! Jättekul att få träffa honom o de var ju så söta! :) Julafton tyckte Ella var jättekul o hon fick så fina saker. Tack alla!
Hann med att träffa Malin flera gånger oxå! Firade henne den 22:e o så kom hon o firde Magnus den 23:e. plus två promenader! Inte illa!
den 25:e åkte vi hem... Men jag fick se mitt kusinbarn innan! Lilla elin! Hon var så söt så! :) Man glömmer att Ella har varít så liten.

Den 26:e firade vi hemma hos Magnus föräldrar. Ella tyckte att hundarna var roligare än julklapparna! :) Men nu leker hon massor med den fina docksängen o vaggar dockan som ska sova.

Nyårsafton hade vi middag här. Magnus förläldrar, Marika, Marcus o Elin åt här o sen kom Patrik, Viola, Lars o Totte hit. Var verkligen en rolig kväll! Skrattade o sjöng wii sing. Jag var verkligen bäst! :)

Nu blir det Bonde söker fru!

RSS 2.0