Finspång

Nu är Ella, Nova, Zisco o jag i Finspång! Kul! Vi följde med mamma o pappa hit igår o ska stanna till söndag. Idag har vi varit hemma o tagit det lungt. Eller Ella har ju busat som tusan! Helt slut nu på kvällen. Det är ju så kul o busa med mormor! :) O så har hon lärt sig o kissa på pottan! Mammas stora tjej! :) hon har gjort det i 3 dagar nu! Tänk vad duktig hon är! 10 månader o kissar på pottan! Förresten så fyller hon ju 10 månader precis idag!
Imorgon ska vi vara hundvakt Ella o jag när mor o far åker till Linköping. Mamma ska till doktorn. Onsdag el torsdag åker vi o hälsar på moster Hanna o morbror Johnny. Sen får vi se vad vi hittar på för kul.

Helgen den 9-11 oktober ska jag till Stockholm med Malin, Sofie, Sofi o Emilia! Vi ska hälsa på Sara. Så himla kul!! Flera år sedan vi träffades allihopa! När vi var yngre träffades vi ju nästan varje dag! I alla fall jag, Malin o Sofie. Vi bodde ju nästan hos varandra. Jag längtar! Men tänk att vara utan Ella en hel helg!! Hur ska det gå?! Fast stackars Magnus är ju utan henne en hel vecka nu...

Skogstur

Idag är det jättefint väder! Får ta o gå ut sen när Ella har vaknat! O idag kommer mamma o pappa o lilla Fanny! *glad*

Igår hade Ella oxå en tjurig dag o gnällde o grät hela tiden. Fick bara på henne hela dagen. Så när Magnus kom hem tog jag med mig hundarna på en långpromenad i skogen. Bara de o jag! Älskar att gå i skogen! O tror ni inte att de började regna halvvägs?? Spöregna! Frös så in i norden! Frös hela eftermiddagen o kvällen.  Zisco tyckte iaf att det var kul! Sprang som en tok i skogen fram o tillbaka.

Efter promenaden o en varm dusch blev vi bjudna på pizza av Magnus föräldrar. Gott!


Vänner

Höst=regn=hatar!=Helena grubblar...

Som vanligt när det blir höst funderar jag på allt o tycker att det mesta är piss. Tur att man har Ella som lyser upp.
Kom fram till att jag saknar mina vänner... Malin o Sofie... Måste åka o hälsa på dem någon helg. Här har jag ju inte särskilt många vänner. Blir mest att man sitter själv om dagarna. Svårt att åka o hälsa på någon när jag inte har körkort...
O så finns det ju dem som är vänn när det passar dem. Hur kul är det? O varför bryr man sig då igentligen? Det är väl inte mycket till vänn att hänga i julgranen?
O varför frågar ingen mig om jag vill följa med någonstans? Ut på krogen tex? För att jag har blivit mamma? Får mammor inte gå ut o dansa en gång om året? Är nog tre år sen jag var ute sist... Man tröttnar på o säga att fråga gärna mig nästa gång...
Äää, grubbla på sånt!

Bussresa

Idag åkte Ella buss för första gången. Det var roligt! Fanns så mycket att titta på. Till och med kossor! :) Väl på Trollebo var Ella först blyg o satt o tittade på alla barn. Men efter ett tag började hon krypa runt o titta. Lekte med Julia oxå som är född samma år. Helt otroligt att det kan vara sån skillnad! Men hon är ju född i januari o ella i slutet på november så det är ju nästan ett år. Kul att träffa Mia o Jenny igen! :) Saknar er! Vilken tur att Mia o Hugo oxå var där o hälsade på just idag! :)

När vi kom hem möttes vi av två galna hundar! Så många pussar vi fick! Inte vana att vi är borta så länge nu. Tänk sen när jag börjar jobba igen. Små stackare.

Imorgon eller på fredag kommer mamma, pappa o kanske Hanna hit! *längtar* De ville gå en tur på Kopparbergsmarken de med. Sen åker jag o Ella med dem hem o stannar en vecka. Så kommer Magnus o hämtar oss till helgen. På lördagen har syster Hanna 25 års fest! Det ska bli kul!

Höst

La just en Ella som inte ville sova fast hon har varit trött sen klockan 8! Men tillslut somnade hon på mammas bröst. Det är bäst! :)

Det gick bra igår på BVC. Hon hade gått upp lite i vikt o är bättre i magen nu när hon äter helt glutenfri mat. Fick tid till barndoktorn den 14 oktober. Ska ta prover då så att vi ser om hon är gluten intollerant.

Åkte en sväng in till Linde igår oxå o fixade present till faster som har fyllt år o kommer hit idag.

För övrigt är det skitväder idag!! Riktigt höstrusk! Hatar verkligen hösten...

Imorgon har jag funderingar på o åka o hälsa på på jobbet. Kan vara kul!

Det blev inget långt inlägg idag inte. :)

Kär!

Idag sov Ella till 4.50! Längesedan hon sov utan att vakna vid 3.Skönt! Sen somnade hon om igen o vaknade 7.10. Hoppas det håller i sig...

Nu har jag kommit igång igen med det sista till Ellas rum. Målade garderobsdörrarna igår två gånger med grundfärg så idag blir det den riktiga färgen o sen är det klart! Skönt! Då är det bara dörrfodret o fönsterfodret kvar. Det får Magnus fixa under veckan.

Var oxå ner till återvinningen igår o slängde skräp. Gud vad mycket det blir! Helt sjukt! Särskilt plast. Tur att vi är så duktiga o sopsorterar allt annars skulle det aldrig få plats i soptunnan. Nu är den bara halvfull efter två veckor fast vi har blöjor.

Tänk förresten att man kan känna sig nykär efter att ha varit tillsammans i 7 år! Vilken härlig kännsla! :)

Övningskörde

Igår var en konstig dag... Ella o jag gick upp vid 7 o Magnus låg kvar o sov. Ella hade varit vaken på natten igen så vi var helt slut både Magnus o jag. Klockan 9.30 var Ella trött igen så då gick hon o jag upp o la oss o Magnus gick ner. Ella sov ända till 11.45 så när vi gick upp hade Magnus redan hunnit åka till jobbet. Så vi hann inte träffas något! :)

Idag åkte vi till Löa skola som firade 100 år. Var mycket folk där. Sen åkte vi till Ellas farmor o farfar o fikade o busade med alla vovvarna. Ella tycker att det är jättekul! Vovvovvov säger hon. När vi hade barnvakt o allt åkte Magnus o jag o övningskörde. Jag var SÅ duktig! Körde i hela 25 kilometer i timmen! :) När vi kom tillbaka kröp Ella omkring o plockade gräs. Så roligt!

Nu på em har vi städat lite, lagat mat o tittat på reprisen av doobidoo. (så stavas det säkert inte.) Ikväll när Ella har somnat tänkte vi titta på en wallander film. Mysigt!

Lilla Ella

Nu sover lillsnutta.

I förmiddags var vi ju ner till Kyrkis. Ella tycker det är superkul! Hon kryper runt o tittar o leker med de andra barnen. Hon är helt slut när vi kommer hem! :)

Idag ringde jag ner till BVC. Ella har varit lös i magen i över en månad... Hon bajsar ner sig genom blöjan o kläderna hela tiden. Vi har tagit bort mjölkprodukter från maten o hon får glutenfritt bröd. Det har blivt bättre med det men inte bra. Hon har fått vanlig välling men idag bytte vi till majsvälling. Den är ju glutenfri. I förrgår när vi var på Ikea fick hon smaka en bit vanligt bröd å då var det klippt igen... På en timme bajsade hon fyra gånger. Så vi fick iaf komma ner till BVC redan idag. Ella hade inte gått upp något i vikt men vuxit 1,5 cm... På en månad. Så på måndag ska vi tillbaka o se om det blivit bättre med den nya vällingen o sen få en tid till doktorn. Tycker så synd om henne!


Örebro o lite annat

Huset förblev visst en dröm... Vi ringde på det med det var visst precis på väg att bli klart med några köpare. *suck* Blev faktiskt lite ledsen det var precis som vi ville ha... Jaja, så är väl livet.

Igår skulle vi ju till Örebro med Zisco. O så klart så var Ella vaken 3 timmar på natten! Hon som knappt aldrig är vaken på natten! Så vi var helt slut när vi skulle gå upp.
Som väntat så fick Zisco dra ut en tand. Stackaren.
Vi hann med lite shopping när vi var i örebro. Gardinstång, gardiner, dörrstopp o lite annat till Ellas rum. O en jacka, skor , bodys o två par byxor! Börjar ju bli kallare ute nu så det var dax för lite varmare kläder.
När vi kom hem tänkte jag att Ella kommer väl somna som en stock för hon sov knappt i örebro heller. O då kunde ju jag oxå sova lite. Men nej då, hon var så pigg så o busade i sängen o skrattade. Men på kvällen sen somnade hon när hon drack välling så då var hon trött! :)

Idag var det segt värre på morgonen... Men gick iaf i skogen en sväng med Marika o hundarna. Annars händer det inte mycket idag...

Imorgon blir det kyrkis! = Öppnaförskolan. Ella tycker att det är jättekul!

Sovmorgon!

Idag sov Ella till 5.50! O somnade sen om direkt när jag lyfte över henne till min säng. Utan välling! :) Sen vaknade hon igen 6.50. Så det blev en riktig sovmorgon! Förstår inte hur det kan göra sån skillnad att vakna 5.50 ist för 4.50? Nu känner man sig ju utvilad. O nu sover hon igen. Var visst trött idag.

Magnus o jag har hittat ett hus vi vill ha. I Vasselhyttan. En fin gård med mark till. Det är ju där vi vill bo igentligen. Mer på landet o närmare till Löa där vi vill att Ella ska gå i skolan. Det är bara det att det kostar 2.300000! Är det någon som har lite pengar till övers?

Nu ska vi vara hundvakt åt några av Berits hundar. De andra ska in o få spruta.

Imorgon ska vi till Örebro med Zisco till veterinären. Skrapa tandsten. Är orolig att de kommer att få dra ut tänder. De är jättedåliga! De fick dra ut en förra gången. De är nackdelen med Papillon, att de har så dåliga tänder. Tur att Nova har så fina iaf.

Förövrigt jobbar Magnus em denna vecka. Skittråkigt!

Nu försöker jag igen! :)

Nu när jag är hemma o är mamma ledig o har lite mer tid att sitta här framför datorn tänkte jag att jag ska prova det här med blogg igen. Får se hur det går! :)

Idag är det en riktig tråksöndag! Magnus o jag har städat bilen, jag har dammsugit hela huset, torkat damm i sovrummet o tvättar.

Gårdagen var betydligt roligare. Först var vi på klädparty. Lingon o Blåbär kläder. Så söta! :) Köpte en mössa, en body o ett par byxor till Ella. Ska bli kul när de kommer. Tänkte att eftersom att jag sldrig köper några dyra kläder till henne så slog jag till med tre grejor.
Efter det åkte vi hem till Marie, Andreas o Liam. Var jättekul att träffa dem för de var ett tag sen nu. Ella o Liam är ganska lika till sättet. Lika vilda! :)
Sen var vi hemma hos Ellas farmor o farfar o fikade. Roligt med alla hundar tycker Ella!

Nu kanske man ska fortsätta med allt tråkigt... Suck!


RSS 2.0