Nova 6 år

Har inte hunnit sitta vid datorn mer än några minuter på hela veckan... Så det har inte blivit någon tid att skriva några rader. Men så är det ju ibland! Nu är Magnus o Ella o grejar i köket så då kan jag sitta här ett tag. Skönt att sitta själv ibland. Men det går segt att skriva. Infektion i nagelbandet på ett finger. Helt gult o grönt så nu är det spritat o inlindat. Ella är rolig! Hon pekade på det o grät när hon såg att det var inplåstrat. Hon minndes väl att hon hade ont när hon hade pålster.
Vi har förresten fått provsvaren. De visade inte på något. Men hon är fortfarande lika dålig i magen... Ska väga henne igen imorgon. Fast som doktorn sa så syns ju inte all mjölk o glutenallergi på proverna. Så nu beslutade vi att hon ska få magdroppar o äta laktosfri yoghurt o fil (som hon INTE gillade!) i några veckor o så ska vi se om det har blivit bättre. Annars ska hon få äta helt laktosfri mat i en månad så får vi se... Inge kul det här.

Igår var Emilie här. Superkul! Synd att hon inte kunde stanna till 21 som det var tänkt först... Men hon hade ju så klart kollat fel i tågtidstabbelen så hon fick åka redan 16.45. Men det var roligt ändå!
O så hade Magnus hit sina jobbarkompisar på förfest. De skulle till örebro o bowla o äta mat.

Idag fyller Nova 6 år! Inte klokt vad fort det går. Mattes lilla bäbis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0