BusElla!

Igår hade vi besök av Anna-Lena o Oscar! Var jättekul att träffa dem! Oscar hade blivit så stor! Ella blev så glad när han kom! Men sen är hon ju så hårdhänt o slåss o grejer... Det måste hon sluta med.
Annars är jag så trött så jag känner mig sjuk! Ella vaknade klockan 3.20 igår o 2.20 idag... Helt galet... Idag somnade hon iaf om vid 4 nångång o vaknade 6.20. Hoppas att hon iaf sover till 5 imorgon. Måste få sova lite! Sover ju med henne på förmiddagen sen men det tar ju så långtid för mig o somna o så vaknar jag ju för allt... Inte kul!
Idag har Ella haft en bus-dag! Hon har tagit blomjord ur blomman typ 10 gånger, plaskat i hundvattnet o ätit på mammas böcker. Har nästan inte hunnit gjort något mer än tittat vad hon gör. busunge! :)
Tog en välbehövlig promenad med hundarna när Magnus kom hem.

Imorgon jobbar Magnus 6-18. Tråkigt som tusan! Får se vad vi hittar på här hemma...

Kommentarer
Postat av: Saran

Ja, skulle vara jätte kul att kunna hitta på något nån gång, bara du och jag =) Lämna våra små en kväll eller så. Papporna kan vara barnvakt.



Hihi.. ja, ibland har de verkligen mer bus i kroppen än vanligt. I morse var det vatten och hundmat över hela golvet =P



Hoppas lillstumpan sover lite nu. Jag vet hur det är att vara så där trött. Man mår piss.



Kram kram

2009-10-15 @ 19:53:55
URL: http://www.metrobloggen.se/mammanskriver
Postat av: Helena

I natt sov hon till klockan 5 som jag hoppades! O så somnade hon till och med om efter ett tag till 7.30! Så skönt!! Vi får ta o hitta på något nästa gång ni kommer hit. Skulle va så kul!

2009-10-16 @ 10:42:29
Postat av: Hanna

Oh! Hatar när man är trött men det inte går att sova. När Magnus är ledig eller jobbar kväll får du sova med öronproppar inne i det andra rummet! hÄLSA HAN DET!

2009-10-16 @ 17:54:10
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0