Kär!

Idag sov Ella till 4.50! Längesedan hon sov utan att vakna vid 3.Skönt! Sen somnade hon om igen o vaknade 7.10. Hoppas det håller i sig...

Nu har jag kommit igång igen med det sista till Ellas rum. Målade garderobsdörrarna igår två gånger med grundfärg så idag blir det den riktiga färgen o sen är det klart! Skönt! Då är det bara dörrfodret o fönsterfodret kvar. Det får Magnus fixa under veckan.

Var oxå ner till återvinningen igår o slängde skräp. Gud vad mycket det blir! Helt sjukt! Särskilt plast. Tur att vi är så duktiga o sopsorterar allt annars skulle det aldrig få plats i soptunnan. Nu är den bara halvfull efter två veckor fast vi har blöjor.

Tänk förresten att man kan känna sig nykär efter att ha varit tillsammans i 7 år! Vilken härlig kännsla! :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Lilla snuttan. Hoppas att det löser sig med magen.

Ja, torsdag em om ni kan eller ev fre. fm. Ska försöka hinna träffa annakarin med som är hemma. Vi har ju inte setts på år i dar!



Och jag håller med det där att vara nykär =)

Vi har "bara" 4,5 år på nacken, men är fortfarande kär!



Kramar

2009-09-22 @ 11:53:51
URL: http://www.metrobloggen.se/mammanskriver
Postat av: Hanna

Ska bli kul att se hur skåpen ser ut nu när de är uppiffade!



Jag tror att om man har hittat "den rätta" så kommer man nog att känna sig nykär flera gånger, om ända tills man dör. För det finns inget bättre än att vara kär och att få vara tillsammans med den man är kär i och älskar mest.

2009-09-22 @ 14:56:28
URL: http://mannagrynshanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0